O noua actiune filantropica a Caravanei "Sf. Mina"

spitalul judetean constanta

Caravana "Sf. Mina" a ajuns astazi la Spitalul Judetean din Constanta. Inaltpreasfintitul Teodosie, impreuna cu un sobor de preoti, a oficiat slujba de binecuvantare a doua saloane renovate integral cu ajutorul credinciosilor Parohiei constantene "Sf. Mina"

Astazi, 2 septembrie, IPS TEODOSIE a oficiat slujba de binecuvântare a două saloane din cadrul Secției Pediatrie – Copii abandonați de la Spitalul Județean Constanța.

Saloanele au fost renovate integral de către Parohia Sf. Mina. Acțiunea face parte din cadrul „Caravanei Sf. Mina” ce a debutat în luna iunie a acestui an. Astfel, concret, credincioșii, sub coordonarea preoților din această parohie, au organizat săptămânal, activități filantropice în diferite stabilimente sociale (Centrului de Plasament „Ovidiu”, Centrul de Zi din localitatea Agigea, Școala Gimnazială Specială Deficienți din Techirghiol).

La eveniment au participat reprezentanți ai Spitalului Județean și preoții parohiei Sf. Mina.

Initiatorii proiectului sustin ca nu se vor opri aici, ci vor continua cu renovarea intregii sectii de Pediatrie-Reanimare a spitalului.

sfintire saloane 1sfintire saloane 2sfintire saloane 3sfintire saloane 4sfintire saloane 5Biserica Sfantul Mina